Apbedīšanas pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80

Pokrova kapi, Pokrova kapsētas pārvalde, SIA

Mēness 3, Rīga LV-1013
Apbedīšanas vieta Pokrova kapos. Apbedīšanas vietu apkalpošana., Apbedīšanas rituālie pakalpojumi . Apbedīšanas pakalpojumi .

Meltekss EB, SIA, zārku ražošana, tirdzniecība Vidzemē

"Silkalni" , Dikļu pagasts, Valmieras nov. LV-4223
Smiltene, Sigulda, Rīga, Gulbene, Madona, Latvija, Latvia, zārku ražošana Valmierā, zārki Valmierā, apbedīšanas

Akmeņkaļu darbnīca

Kapu pieminekļi. Kapu labiekārtošana.
Miera 11, Aloja, Limbažu nov. LV-4064
labiekārtošana, apzaļumošana, kapu kopšana, kapu sakopšana, kapu tīrīšana, kapu vietu ierīkošana, kapu vietas, apbedīšanas , pakalpojumi , apbedīšana, apbedīšanas piederumi, morgs, morgi, bēru organizēšana.
ZL.LV iesaka

Elston, SIA

Rīgas 24, Valka, Valkas nov. LV-4701
Apraksts:

SIA "Elston" nodarbojas ar ziedu un ziedu pušķu tirdzniecību. Mašīnu rotāšana, dekorēšana. Ziedu piegāde. Dāvanas. Kāzu pušķi. Sēru pušķi. Vainagi. Apbedīšanas pakalpojumi Valka, Valga, Valmiera. Smiltene, Rūjiena

Dana, SIA, Apbedīšanas birojs

Turpinām strādāt klātienē!
K.Barona 10, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Dana" ir dibināts 1993. gadā, un specializējas granīta griešanā, apstrādē un pieminekļu ražošanā. Tāpat veicam pieminekļu pārdošanu un uzstādīšanu. Uzsākot savu darbību bijām vieni no pirmajiem šajā tirgū Latvijas austrumos. Kopš darbības uzsākšanas laika esam guvuši lielu pieredzi, kā arī izveidojuši nepieciešamo tehnisko bāzi augstas kvalitātes granīta pieminekļu ražošanai.

Dālija, ziedu veikals

Tirdzniecības šķērsiela 2, Dagda, Krāslavas nov. LV-5674
Apraksts: Ziedu veikals Dagdā piedāvā ziedu tirdzniecību un floristiku. Pieejami visdažādākie ziedi, vainagi, ziedu kompozīcijas. Tiek piedāvāti apbedīšanas pakalpojumi un piederumi.

Dobeles komunālie pakalpojumi, SIA

Spodrības 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
SIA "Dobeles komunālie pakalpojumi" sniedz šādus pakalpojumus::

Atkritumu apsaimniekošanas nozare:

✓ sauso sadzīves atkritumu savākšana un pārvadāšana; ✓ būvgružu konteineru noma un izvešana; ✓ šķiroto atkritumu savākšana (pet pudeles, polietilēns, kartons, papīrs, stikla pudeles un burkas); ✓ bīstamo atkritumu pieņemšana (elektrisko un elektronisko atkritumu savākšana, dienas gaismas lampas, svina akumulatori, auto riepas); ✓ pārvietojamo tualešu noma.

Ceļu nozare:

✓ asfaltbetona seguma remonts; ✓ ielu un ceļu ar grants segumu planēšana; ✓ ielu un ceļu tīrīšana no sniega; ✓ ielu mehāniskā kaisīšana; ✓ bruģa seguma izbūve; ✓ mehanizēta zāles pļaušana; ✓ transporta pakalpojumi (beramo kravu pārvadājumi, buldozera, ekskavatora un  frontālā iekrāvēja pakalpojumi).

Zaļumsaimniecības nozare:

✓ zāliena pļaušana; ✓ apstādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ puķu stādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ koku un zaru zāģēšana; ✓ zemes frēzēšana.

Sētnieku nozare:

✓ mehāniskā ielu un laukumu slaucīšana; ✓ ietvju un brauktuvju tīrīšana; ✓ zāliena tīrīšana.

Kapu saimniecība:

✓ kapsētu apsaimniekošana; ✓ sēru zāles noma.

Šķiroto atkritumu savākšana.

Karāls Plus, SIA, Apbedīšanas birojs un kremācijas pakalpojumi

Šarlotes 1-, Rīga LV-1001
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Bēres; ✓ Kremācija; ✓ Bēru mielasti; ✓ Transportēšana no/uz Eiropu. Apbedīšanas cenu piedāvājumi:

Apbedīšanas birojs "Karāls" piedāvā plašu cenu diapazonu, kas atbildīs jebkuram budžetam un vēlmēm. Aizgājušā tuvinieki var izvēlēties apbedīšanas servisu un apbedīšanas piederumus no vispārējās cenu lapas vai izvēlēties kādu no piedāvātajām paketēm, kas būs ērti un ļaus arī ietaupīt.

Bels, SIA

Alejas 23, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Apraksts:

Veikalā ir pieejams plašs auto rezerves daļu un piederumu klāsts. Pie mums var iegādāties visu, kas nepieciešams autobraucējiem – sākot ar šķiltavām, vienreizējās lietošanas traukiem un beidzot ar dažāda fasējuma eļļām un piederumiem automašīnām.

Dvēselīte, apbedīšanas pakalpojumi

Liepu 22, Pļaviņas, Aizkraukles nov., LV-5120
Apbedīšanas pakalpojumi
Cienot aizgājēja gribu un tuvinieku sēras, apbedīšanas uzņēmumi nodrošina iejutīgu un profesionālu apbedīšanas pakalpojumu sniegšanu reliģisko tradīciju un finansiālo iespēju kontekstā. Dokumentu kārtošana, morga pakalpojumi, nelaiķa transportēšana ir pakalpojumi, kas veicami tuviniekiem pirmajā apjukuma brīdī, bet ko iespējams uzticēt speciālistiem, kas parūpēsies arī par bēru organizēšanu, apbedīšanu vai kremēšanu. Atvadu ceremonija tiek rīkota, piesaistot ceremonijas vadītāju vai mācītāju. Tiks noorganizēts bēru mielasts, nodrošināts atbilstošs telpu noformējums, transports, muzikālais pavadījums. Pēc piederīgo vēlēšanās uzņēmumi organizē arī mirušās personas atceres pasākumus.