Apbedīšanas pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80

RITUAL-MIRKLIS, SIA

Malu 11, Daugavpils LV-5401
Apbedīšanas pakalpojumi

Rituāls D, SIA, Filiāle

18.novembra 225, Daugavpils LV-5417
Apbedīšanas pakalpojumi Daugavpilī, apbedīšanas pakalpojumi Latgalē, apbedīšanas pakalpojumi Krāslavā, , apbedīšanas pakalpojumi Dagdā, apbedīšanas pakalpojumi Aglona, apbedīšanas pakalpojumi Preiļi, bēru

Labiekārtošana-D, SIA

1.pasažieru 6, Daugavpils, LV-5401
Labiekārtošana, apzaļumošana, teritorijas labiekārtošana, apzaļumošanas pakalpojumi , dārzkopības pakalpojumi , Ceļu un trotuāru remonts, ierīkošana. apbedīšanas pakalpojumi , kapu rakšana, kapavietu ierīkošana.
Cienot aizgājēja gribu un tuvinieku sēras, apbedīšanas uzņēmumi nodrošina iejutīgu un profesionālu apbedīšanas pakalpojumu sniegšanu reliģisko tradīciju un finansiālo iespēju kontekstā. Dokumentu kārtošana, morga pakalpojumi, nelaiķa transportēšana ir pakalpojumi, kas veicami tuviniekiem pirmajā apjukuma brīdī, bet ko iespējams uzticēt speciālistiem, kas parūpēsies arī par bēru organizēšanu, apbedīšanu vai kremēšanu. Atvadu ceremonija tiek rīkota, piesaistot ceremonijas vadītāju vai mācītāju. Tiks noorganizēts bēru mielasts, nodrošināts atbilstošs telpu noformējums, transports, muzikālais pavadījums. Pēc piederīgo vēlēšanās uzņēmumi organizē arī mirušās personas atceres pasākumus.